dilluns, 19 d’abril del 2021

Lloms de peix amb pernil al pebre roig

 Ingredients:

100g de ceba

1-2 dents d'all

20g d'oli

100g de daus de pernil

1 culleradeta de pebre roig

100g de vi blanc

500g de pèsols congelats

4 lloms de peix (salmó, caballa...)

4 polsims de sal

2-3 polsims de pebre negre

1-2 polsims d'eneldo


Preparació:

Posar a la TMX els 100g de ceba, 1-2 alls, 20g d'oli , 2 segons vel. 5
Afegir els daus de pernil, la culleradeta de pebre roig i els 100 gr de vi blanc.
Al cistell afegir els pèsols congelats.
Al Varoma posar el peix sal-pebrat (+ eneldo) [es pot posar amb paper de forn perquè no regalimi el suc del peix]

20 minuts Varoma, gir a l'esquerra vel. 1

Servir el peix amb l'acompanyament