dimarts, 14 de maig del 2013

Un altre coc de pastís de cumple



Ingredients:
200gr de farina
180gr de sucre
1 sobre de llevat químic
90gr d'oli de girasol
180gr de llet
4 ous
Ratlladura de llimona o aroma vainilla (al gust)
sal
Preparació:
1.- Preparar un motlle desmoldable ben engrassat.
2.-Precalentar el forn a 180º.
3.-Pesa 100gr de sucre i reserva.
4.-Posa la mariposa y afegeix al vas només les clares i una mica de sal, 8 min, vel. 3-1/2. Quan es comenci a montar el merengue,afegeix 100gr de sucre pel bocal sense parar la màquina. Reserva en un bol gran.
5.-Afegeix la farina, el llevat i el sucre que falta (80gr) y tamitza 15 seg, vel. 6.
6.-Afegeix l'oli, la llet, l'aroma, i els rovells  10 seg., vel. 6.
7.-Barreja amb el merengue reservat al bol.
8.- Posar la mescla al motlle i forneja 30 min a 180º,+ 15 min a 165ºC