dimecres, 5 de maig del 2021

Aletes de pollastre amb salsa de soja, mel i llima

Ingredients

 5 dents d'all

40 g de suc de llima

60 g de mel

60 g de salsa de soja 

40 g d'oli d'oliva

½ culleradeta de gingebre en pols

pimienta negra

(½ culleradeta de Tabasco - opcional)

1 kg d'aletes de pollastre

Preparació

1. Posa a la TMX els 5 dents d'all i trosseja 4 seg vel 5.

2. Agrega 40 gr de suc de llima, 60 g de mel, 60 g de salsa de soja, 40 g d'oli, ½ culleradeta de gingebre en pols, pimienta negra i mescla 10 seg en vel 5.

3. Posa les aletes de pollastre en un bol i marina-les amb la salsa del got, mínim 30 minuts

4. Posa-ho tot al got de la TMX i programa 25 min, 100º, gir a l'esquerra i velocidad cullera. 

5. Retira el "cubilete" i programa 15 min més, temperatura Varoma, vel cullera  gir a l'esquerra per a reduir la salsa. 

6. Servir