divendres, 19 d’abril del 2013

Xarrup de gaspatxo d'espàrregs verds













Ingredients per a 4-6 persones:
2 pots d'espàrregs amb l'aigua (540 gr. aprox)
200 gr. de pepino
40 gr. de pa del dia anterior
2 dents d'all (jo no n'he posat)
60 gr. d'oli d'oliva
40 gr. de vinagre (jo n'he posat 20 gr)
Sal
2 ous durs
750 gr. d'aigua

(amb aquests ingredients surt molt més que per a 6 xarrups!)


Preparació:

1.- Posar tots els ingredients al vas excepte l'aigua i una clara d'un ou que reservem per a decorar, pero sí l'aigua dels pots d'espàrregs  1 min., vel. progressiva 5 al 10.
2.- Afegeix l'aigua  1 min., vel. 10. Provar i rectificar de sal, vinagre, o aigua segons t'agrade.
3.- Deixar refredar a la nevera unes hores
3.- Trocejar la clara d'un ou dur per decorar a l'hora de servir.