Ingredients:
Ceba
Carabassó
Albergínies
Primentó verd
Pastanagues
Xampinyons laminats
Tomata triturada
Lassanya La Família (capsa blau fosc)
Elaboració:
Es va fent tot a poc a poc fins que quedi ben cuit
Es deixa escórrer
En una safata poses una base de lassanya, després el farciment, una altra base, + farciment i una altra base.
Es banya amb beixamel ben líquida, una mica de formatge ratllat i al forn els minuts que posi a la capsa de la lassanya.
dimecres, 19 de març del 2008
Lassanya de verdures
Etiquetes de comentaris:
albergínies,
carabassó,
carlotes,
ceba,
forn,
lassanya,
primentó verd,
tomates,
xampinyons
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Aquesta l'he provada i està molt bona!
Eics! com us heu enterat d'este bloc???
era un secret! jejeje
El món es un panyuelo, ja, ja, ja
Tu que et vas fent seguidora, de segons quins personatges tafaners i mira que pasa...
Publica un comentari a l'entrada